PORO on pilottiprojekti, jonka tavoitteena on luoda uudenlainen virtuaaliseen työskentelyyn tarkoitettu toimintakonsepti luovien alojen hyödynnettäväksi.
PORO-projektin fokus on tutkia ekologisen ja uusiutuvan poromateriaalin potentiaalia perehdyttäen korutaiteilijoita ja -suunnittelijoita näiden ainutlaatuisten ympäristöystävällisten materiaalien maailmaan.
PORO-projektissa pilotoitava innovatiivinen virtuaalisen luovan työskentelykulttuurin konsepti on suunnattu luovien alojen toimijoille ja tuottajille. Tavoitteena on tehdä monistettavissa oleva käytännön läheinen konsepti, jota voi soveltaa käyttöön eri alojen projekteissa alasta ja sisällöstä riippumatta.
Tavoitteena on myös tehdä poromateriaalia tunnetuksi sekä puolustaa perinteisiä myrkyttömiä ja päästöttömiä materiaaleja ja tekniikoita teollisuuden vallatessa alaa.
PORO-projektissa on kaksi tasoa: 
1. Pilottiprojekti, jossa testataan uudenlaista luovien alojen virtuaalisessa ympäristössä tapahtuvan työskentelyn toimintamallia 
2. PORO-projekti, jossa keskitytään ekologisiin poromateriaaleihin ja tuotetaan niistä korkeatasoinen kansainvälinen työpajojen ja näyttelyiden sarja.
Toteutimme PORO-projektin kaksitasoisen kokonaiskonseptin. Tällä hetkellä PORO-projekti etsii yhteistyökumppaneita. Kysy lisää projektista Pohjolan Palvelumuotoilutoimistolta!

Lisää asiakastöitämme