Grande on Rovaniemen ensimmäinen rock musiikkiin keskittynyt baari. Legendaarinen Grande tunnetaan valtakunnallisesti omintakeisena pohjoisen pikkukaupungin baarina, josta kaikilla tuntuu olevan jokin tarina kerrottavanaan.  Vuonna 1991 perustettu Grande on palvellut lappilaista rockheimoa jo useamman sukupolven ajan ja urbaanilegendan mukaan Grande toimii paremmin kuin Napakymppi.
Pitkän historiansa aikana Grande on ehtinyt toimia useissa eri osotteissa, ja Grande 5.0 myötä baari muutti Sampokeskuksen kellaritiloista katutasolle. Muutoksen yhteydessä legendaarinen rock baari sai rinnalleen rock kahvilan ja Rovaniemen cooleimman aurinkoterassin.
Pitkään toiminut baari tarvitsi brändi-identiteetin kiteyttämistä erottuakeen kilpailussa ja houkutellakseen uusia asiakkaita. Grande tarvitsi apuamme pohjoisen rockidetniteetin ilmaisemiseen, ja kun brändin kulmakivet oli asemoitu uudelleen, terävöitimme graafista ilmettä. Toteutimme baarin tilasuunnittelun ja somisteet yhteistyössä rocktaiteilija Mari Kedon kanssa.
Granden uusi, paikallisesta Rovaniemeläisestä rock-kulttuurista ammentava, mutta globaalisti erottuva ja houkutteleva brändikonsepti läpileikkaa baarin ja kahvilan kaikki toiminnot.
Yhteistyössä www.mariketo.com

Lisää asiakastöitämme