Iloinen Ilves on viihtyisä pubi keskellä Rovaniemen vilkasta Koskikatua Kemijoen rannan tuntumassa. Iloisen Ilveksen terassilta on mukava seurata matkailijoita ja ihailla jokimaisemaa. Iloinen Ilves on pohjoisen veikeän klassinen  seurustelupaikka, jossa soi tunnelmallinen entisten nuorten musiikki.
Rovaniemen keskustassa ei voi liikuskella kokematta Iloisen ilveksen legendaarisia tietovisoja. Tietovisoissa kisailevat niin Rovaniemen entiset nuoret, kuin Rovaniemellä opiskelevat.
Pitkään toiminut pubi tarvitsi brändi-identiteetin terävöittämistä jotta Ilveksen iloinen, veikeä ja leppoisa luonne pääsisi paremmin esille. Kun Ilveksen tassujen askelkuviot oli uudelleen ohjelmoitu, terävöitimme Iloisen Ilveksen graafista ilmettä.
Toteutimme pubin tilasuunnittelun jossa voi aistia entisajan herraskaisen sikarin ja konjakin tuoksun, ja joka sulkee syliinsä kuin veijarimainen slipoveri. Pubin sisustus runsaine rekvisiittoineen kertoo Rovaniemen historiasta. Vaikka tilasuunnittelun yhteydessä siirsimme baaritiskin paikkaa, niin oli yksi asia johon emme kajonnet. Ykköspöytä!

Lisää asiakastöitämme