Palvelumuotoilun avulla tuottoisampaa liiketoimintaa
Palvelumuotoilu tarkoittaa palveluiden, tuotteiden tai organisaation toiminnan kehittämistä. Pohjolan PAMUssa osaaminen ei perustu vaikeasti ymmärrettävään konsulttikieleen, vaan monipuolisen koulutuksen lisäksi käytännön tekemisen kautta karttuneeseen kokemukseen.
Pohjolan PAMUssa lähestymistapa on yhdessä yrittäjien kanssa yrityksen potentiaalia kasvattava.
Kehittämistoimintaa helposti lähestyttävällä otteella
Pohjolan PAMUn KOTA-palvelu® on komivaiheinen ohjelma - yritystoiminnan järjestelmällistä kehittämistä, joka tähtää liiketoiminnan vahvistamiseen. KOTA-palvelun lämmössä voi kehittää esimerkiksi:
Yrityksen tai palvelun/tuotteen brändin kehittäminen
​​​​​​​Huolellinen panostus brändin rakentamiseen on yrityksen tärkein sijoitus. Huolellisesti tehty brändityö säästää yrityksen aikaa, rahaa (ja yleistä säätämistä) myöhemmässä vaiheessa tehden yrityksen kokonaisuudesta helpommin hallittavan.
Ideasta kannattavaa liiketoimintaan
Silloin kun on mielessä siintää hyvä idea palvelusta tai tuotteesta ja tarvitsee siihen tietoa, taitoa ja rohkeutta lähteä viemään sitä markkinoille.
Palveluiden, tuotteiden ja käyttöliittymien kehittäminen
Kehittämistoiminnalla tähdätään kokonaisvaltaisesti miellyttävään asiakaskokemukseen ja sitä kautta kysynnän kasvuun. Usein kehitettävästä palvelusta tai tuotteesta tehdään malli, jolla käyttökokemusta voidaan testata.
Toimistomme muut palvelut:
• Verkkosivustojen suunnittelu ja toteutus
• Graafiset työt, logot, markkinointimateriaalit yms. 
• Hankkeiden konseptoinnit

Pohjolan PAMUn palvelusopimus on kustannustehokas tapa hankkia osaamista liiketoiminnan kehittämisen tueksi. 

Kysy rohkeasti lisää PAMUn palvelusopimus kuukausipaketeistamme!

Asiakkaitamme:
”30 vuotta meni yrittäjänä, että älysin pyytää neuvoa. Lopputulos on enemmän kuin minä ja asiakkaat osattiin edes odottaa.”
”Hyvästä ideasta jalostui loistava toteutus PAMUn toimesta. Palvelusta saatiin ammattimaisen näköinen ja graafisesti selkeä.”
Ajankohtaista Pohjolan PAMUssa!
1.7.2021
Iloksemme voimme kertoa, että Pohjolan Palvelumuotoilutoimisto on saanut kehittämistukea:
- Pohjois-Pohjanmaan ELY keskus on myöntänyt Euroopan Aluekehitysrahastosta tukea korubrändin liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen rakentamiseen
Monta vuotta korubrändiä on muhiteltu ja nyt on vihdoin aika kääriä hihat ja alkaa hommiin. Kiitos kaikille matkalla mukana oleville tahoille projektin mahdollistamisesta!

1.5.2021
Pohjolan Palvelumuotoilu PAMU on Business Finlandin Innovaatioseteli- sekä Business Rovaniemen palvelusetelin palveluntuottaja.
Seuraa Pohjolan PAMUa sosiaalisessa mediassa!